You are currently viewing Γιώργης Χριστοδούλου: Το καμπαρέ των ζώων – μια ιστορία και 13 τραγούδια. Βιβλίο- cd, Εκδοσεις Μάρτης

Γιώργης Χριστοδούλου: Το καμπαρέ των ζώων – μια ιστορία και 13 τραγούδια. Βιβλίο- cd, Εκδοσεις Μάρτης

Ο Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζει ένα καμπαρέ αλλιώτικο από τ’άλλα.

“Το καμπαρέ των ζώων”, με 13 τραγούδια και μία ιστορία, σε βιβλίο-cd με μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και στίχους του πρωτοεμφανιζόμενου Αριστείδη Μάραντου μαζί με τις εικόνες του Ντίνου Ξύγκα.

Ένα άλμπουμ για όλα τα παιδιά (πάσης ηλικίας) που τους μαθαίνει με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.

Ποιοί είναι οι απόγονοι των δεινόσαυρων;
Τί πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες για τις πεταλούδες;
Είναι, όντως, ο ρινόκερος, αυτό που φαίνεται;
Υπάρχουν κι άλλες “τσίχλες” εκτός από αυτές που
πουλιούνται στα περίπτερα κι αν ναι, πώς μοιάζουν;
Τί συμβαίνει στο δάσος όταν πέφτει το σκοτάδι;

Σ’ αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντούν τραγουδιστά στο “Καμπαρέ των ζώων” οι :
ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
και οι MANOUCHEDROME
Διαβάζει ο Διογένης Δασκάλου

Παυλίνα Παμπούδη

Η Παυλίνα Παμπούδη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ιστορία – Αρχαιολογία) και παρακολούθησε μαθήματα Μαθηματικών στη Φυσικομαθηματική Σχολή και ζωγραφικής στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στο κολέγιο Byahm Show School of Arts του Λονδίνου. Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 15 ποιητικές συλλογές, 3 βιβλία πεζογραφίας, περισσότερα από 40 βιβλία δήθεν για παιδιά και 31 μεταφράσεις λογοτεχνικών έργων. Επίσης, έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, και έχει γράψει σενάρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και πολλά τραγούδια.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.