Πρόσκληση στην Διπλή Έκθεση του Νίκου και του Γιώργου Χουλιαρά στην Πινακοθήκη Αβέρωφ στο Μέτσοβο
- Post author:Παυλίνα Παμπούδη
- Post published:11 Οκτωβρίου 2025
- Post category:Κι όμως κινείται...
Tags: έκθεση
Παυλίνα Παμπούδη
Η Παυλίνα Παμπούδη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ιστορία – Αρχαιολογία) και παρακολούθησε μαθήματα Μαθηματικών στη Φυσικομαθηματική Σχολή και ζωγραφικής στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στο κολέγιο Byahm Show School of Arts του Λονδίνου.
Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 15 ποιητικές συλλογές, 3 βιβλία πεζογραφίας, περισσότερα από 40 βιβλία δήθεν για παιδιά και 31 μεταφράσεις λογοτεχνικών έργων. Επίσης, έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, και έχει γράψει σενάρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και πολλά τραγούδια.
You Might Also Like
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης συναντά την κοινότητα του Δενδροποτάμου και σας προσκαλεί στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Γεωργίας Καλπαζίδου, Me Sem. Λέξεις και εικόνες μιας εναλλαγής. Την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου στις 19:30 στη Στέγη της ΕΛΘ, Δημοσθένους 4.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ομαδική Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Μεσογαίας. 19/9 – 5 / 10 / 25
Πρόσκληση στην Ομαδική Έκθεση Land Attunements στο στο Upper Anky, Ηροδότου 5, Αθήνα. Διάρκεια Έκθεσης: 6 / 11 /2025 – 17/ 1/ 2026

