Γιώργος Κεντρωτής: Ποδηλατα και ποδηλάτες – περί μεταφράσεως ο λόγος, Εκδόσεις Gutenberg
- Post author:Παυλίνα Παμπούδη
- Post published:6 Νοεμβρίου 2021
- Post category:Βιβλία που εντοπίσαμε / ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
Παυλίνα Παμπούδη
Η Παυλίνα Παμπούδη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ιστορία – Αρχαιολογία) και παρακολούθησε μαθήματα Μαθηματικών στη Φυσικομαθηματική Σχολή και ζωγραφικής στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στο κολέγιο Byahm Show School of Arts του Λονδίνου.
Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 15 ποιητικές συλλογές, 3 βιβλία πεζογραφίας, περισσότερα από 40 βιβλία δήθεν για παιδιά και 31 μεταφράσεις λογοτεχνικών έργων. Επίσης, έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, και έχει γράψει σενάρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και πολλά τραγούδια.
You Might Also Like
Δέσποινα Καϊτατζή-Χουλιούμη: Ελένη Λόππα, Η κραυγή της φύσης, Εκδόσεις Κουκκίδα, 2024
Evelyn Waugh: Μια χούφτα σκόνη, Μτφρ.: Παλμύρα Ισμιρίδου. Εκδόσεις Gutenberg
Περί ποιητικής του Αριστοτέλη. Μετάφραση, εισαγωγή, επιμέλεια: Χρήστος Γρηγορίου. Έκδοση της Εταιρείας Μελέτης των Επιστημών του Ανθρώπου. Εκδ. Νήσος
