You are currently viewing Λένη Ζάχαρη: «Ο Πούτιν είναι αθάνατος και ζει εκατοντάδες χρόνια στον πλανήτη»!

Λένη Ζάχαρη: «Ο Πούτιν είναι αθάνατος και ζει εκατοντάδες χρόνια στον πλανήτη»!

Το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα για την Ουκρανία, αλλά και για την Ευρώπη και κατ’ επέκταση για την ανθρωπότητα, το συνειδητοποιούμε κάθε λεπτό από την πρώτη στιγμή της ρωσικής εισβολής.
Οποιοσδήποτε θα ήταν ανόητος να πιστεύει ότι θα τελειώσει καλά αυτή η κατάσταση την ώρα που όλες οι χώρες κάνουν κινήσεις προσεκτικές, μη τυχόν και σπάσει αυτή η λεπτή κλωστή που κρατάει τον Ρώσο πρόεδρο Β. Πούτιν απ’ τη χρήση πυρηνικών όπλων.
Η πραγματικότητα που ζούμε είναι εντελώς διαφορετική απ’ αυτή που είχαμε στο μυαλό μας ίσως μερικές εβδομάδες πριν, αν δεν είχαμε αντιληφθεί τι συμβαίνει…
Ο Ρώσος πρόεδρος δεν αστειεύεται. Μιλά σοβαρά και δεν φαίνεται να υπολογίζει τις συνέπειες, όταν πρόκειται να κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του.
Ποιος είναι όμως αυτός ο φοβερός και τρομερός Πούτιν; Ένας πράκτορας (πρώην) της
KGB που ανελίχθηκε κι έγινε ο απόλυτος ηγέτης μιας χώρας που την είχαν κομματιάσει οι Δυτικοί αντίπαλοί της; Ή μήπως είναι κάτι άλλο, κάτι που δεν συλλαμβάνει ο απλός ανθρώπινος νους;
Το 2015 κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δύο φωτογραφίες
που, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, αποτελούν απόδειξη ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας είναι ηλικίας άνω 100 ετών, ενώ η εξωτερική του εμφάνιση του παραμένει η ίδια.
Οι φωτογραφίες έκαναν , και ακόμη μπορεί να τις βρει εύκολα κανείς, το γύρο του Διαδικτύου και φέρουν ημερομηνία 1920 και 1941, απεικονίζουν 2 στρατιώτες που μοιάζουν εντυπωσιακά στον Πούτιν σε τέτοιο βαθμό που οδηγούν κάποιους στο συμπέρασμα ότι είναι αθάνατος ή έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει στο χρόνο, υπηρετώντας πιστά το ρωσικό λαό εδώ και αιώνες.

 

Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι έζησε στο παρελθόν ως ο «Βλαντ ο Ανασκολοπιστής» της Τρασυλβανίας του 15ου αιώνα, γνωστός και κινηματογραφικά ως «Κόμης Δράκουλας». Με τα δεδομένα που έχουμε από τον πόλεμο με την Γεωργία, την προσάρτηση της Κριμαίας, την εισβολή στην Ουκρανία… ε, δεν απέχει η πραγματικότητα από τον μύθο.
Αφήστε που αν όντως ισχύει η πιθανότητα της μεταφοράς μέσα στο χρόνο τότε μάλλον θα τρέφεται με αίμα νεαρών παρθένων!
Τόσο πολύ έχει απασχολήσει ο κραταιός Πούτιν αυτούς που τον θεωρούν παντοδύναμο και αθάνατο ώστε έχει αφιερώσει άρθρο και η New York Post. Σύμφωνα με την εφημερίδα:  «Στην πραγματικότητα, οι υποστηρικτές της θέσης ότι ο Πούτιν είναι παντοδύναμος και αθάνατος είναι πεπεισμένοι και αναζητούν διαρκώς στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μυθικό πλάσμα που ζει στον πλανήτη για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια».
Για την ιστορία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν Βλαντιμίροβιτς γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1952, στην Αγία Πετρούπολη και είναι ηλικίας 70 ετών… (χαρά στο κουράγιο του πάντως…)

Δεν ξέρω αν οι θαυμαστές του θέλησαν να δημιουργήσουν ένα μύθο γύρω από το πρόσωπό του, ή οι εχθροί του αντίστοιχα. Το μόνο σίγουρο για τον Ρώσο πρόεδρο είναι πως ανήκει σ’ εκείνη την πάστα των ανθρώπων που η σκληρότητα, η ψυχρή λογική, η έλλειψη συναισθημάτων είναι τα βασικά γνωρίσματά τους.
Δεν χρειάζεται να είσαι μυθικό πλάσμα και αθάνατο για να τρέφεσαι από τον απόλυτο εγωισμό. Άλλωστε κάπως έτσι λειτουργούν οι ηγεσίες. Επίσης, είναι τραγωδία να δημιουργούνται μύθοι και να προσπαθούν να κάνουν έναν λαό να πιστέψει σ’ αυτούς προκειμένου να μείνει υποταγμένος…

 

Πάντως αν είναι «αθάνατος» κι είναι ο «Κόμης Δράκουλας» την πατήσαμε αδέρφια!!!

Λένη Ζάχαρη

Η Λένη Ζάχαρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Θεολογία και Ιστορία στο ΕΚΠΑ. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή "Να με λες Ελένη", από τις εκδόσεις Λέμβος. Αρθρογραφεί στο Περί ου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.