Αντώνης Κοντάκης: Περί μοναξιάς, Εκδόσεις Νίκας
- Post author:Παυλίνα Παμπούδη
- Post published:20 Νοεμβρίου 2021
- Post category:Βιβλία που εντοπίσαμε / ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
Παυλίνα Παμπούδη
Η Παυλίνα Παμπούδη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ιστορία – Αρχαιολογία) και παρακολούθησε μαθήματα Μαθηματικών στη Φυσικομαθηματική Σχολή και ζωγραφικής στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στο κολέγιο Byahm Show School of Arts του Λονδίνου.
Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 15 ποιητικές συλλογές, 3 βιβλία πεζογραφίας, περισσότερα από 40 βιβλία δήθεν για παιδιά και 31 μεταφράσεις λογοτεχνικών έργων. Επίσης, έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, και έχει γράψει σενάρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και πολλά τραγούδια.
You Might Also Like
Μηνάς Θεοδώρου: Ανιχνευτικές ψηλαφήσεις για την ποιητική συλλογή ‘Ψυχικές συντεταγμένες’ του Γιάννη Στανωτά Εκδόσεις ‘Σ.Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ’
Nathaniel Hawthorne: Η ιστορία του Μπλάιθντεηλ. Εκδόσεις Printa, σειρά: Οι κλασικοί. Σελίδες: 320
Αλέξανδρος Ακριτόπουλος: Το ανατρεπτικό παραμύθι της Παυλίνας Παμπούδη
