Παυλίνα Παμπούδη: ΜΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ
- Post author:Παυλίνα Παμπούδη
- Post published:16 Ιουλίου 2022
- Post category:ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ / Πρώτη Ύλη
Παυλίνα Παμπούδη
Η Παυλίνα Παμπούδη σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Ιστορία – Αρχαιολογία) και παρακολούθησε μαθήματα Μαθηματικών στη Φυσικομαθηματική Σχολή και ζωγραφικής στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και στο κολέγιο Byahm Show School of Arts του Λονδίνου.
Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 15 ποιητικές συλλογές, 3 βιβλία πεζογραφίας, περισσότερα από 40 βιβλία δήθεν για παιδιά και 31 μεταφράσεις λογοτεχνικών έργων. Επίσης, έχει κάνει 3 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής, και έχει γράψει σενάρια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθώς και πολλά τραγούδια.
You Might Also Like
Ανθούλα Δανιήλ: Andrea Marcolongo, Το Δίδαγμα της Αινειάδας ή Πώς μπορεί να σε βοηθήσει σε δύσκολους καιρούς. Μετάφραση Άννα Παπασταύρου. Εκδόσεις Πατάκη 2020
Παυλίνα Παμπούδη: Ο ΚΛΕΦΤΗΣ
Γ.Η. Χάρης «Παιχνίδια και ακροβασίες για τη γλώσσας :Η εξέλιξη της γλώσσας μέσα από τα λάθη «Εκδόσεις Εστία 2024 σελ. 71
