You are currently viewing ΙΔΕΕΣ για να ξεκινήσετε σωστά τη νέα εβδομάδα:

ΙΔΕΕΣ για να ξεκινήσετε σωστά τη νέα εβδομάδα:

1.  Αρχίστε γυμναστική! 

Ιδού μερικές ασκήσεις για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας, να χάσετε τα ψωμάκια σας, να αποκτήσετε ποντίκια κλπ.: 

  • Αφιερώστε μισή ώρα κάθε μέρα, και σίγουρα θα ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Αρκούν 50 επικύψεις μέσα στα άπλυτα και ένα τροχάδην μέσα στη ντουλάπα. 
  • Αν έχετε ψωμάκια και θέλετε να τα χάσετε, κάντε κάθε πρωί ένα συνδυασμό επικύψεων και εκτινάξεων. Σε κάθε επίκυψη πιάνετε ένα ψωμάκι και σε κάθε εκτίναξη το πετάτε απ’ το παράθυρο, όσο πιο μακριά μπορείτε. 
  • Για ν’ αποκτήσετε ποντίκια: Κάντε κάθε πρωί ένα συνδυασμό πηδημάτων και επικύψεων: σε κάθε επίκυψη, αλείφετε το πάτωμα με βούτυρο – για να κολλάνε πάνω τα αποφάγια που θα πέφτουν από τις τσέπες σας σε κάθε πήδημα. 
  • Τεστ για κυρίες (bonus): Τοποθετείστε ένα μολύβι κάτω από το δεξί σας στήθος. Αν το μολύβι δεν πέσει, το στήθος σας είναι πεσμένο. Αν το μολύβι πέσει, το μολύβι είναι πεσμένο.

 

2.  Αρχίστε, παράλληλα, και μια σχετικά σωστή διατροφή. Ιδού μερικά πιάτα διαίτης,  εύκολα και γρήγορα:

  • Πιάτο με μηδέν θερμίδες: τηγανίζετε 8 τρύπες από τυρί και, πριν τις σερβίρετε, τις περιχύνετε με μπουρμπουλήθρες από χρυσόψαρο. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένα σφιχτά αυγά πεταλούδας. 
  • Πιάτο έκπληξη (με μείον μηδέν θερμίδες): παίρνετε δύο πιάτα (κατά προτίμηση με ανθάκια) και, μ’ ένα σφυράκι κουζίνας, το σπάτε προσεχτικά σε 67 πολυγωνικά κομμάτια. Αδειάζετε στην σουπιέρα του σερβίτσιου και πασπαλίζετε με θρυμματισμένο φλιτζάνι. 
  • Πιάτο «Fantasy»: Παίρνετε 1 μεγάλο φανταστικό λουκάνικο (χωρίς γλουτένη), 4 φανταστικές πατάτες μέτριου μεγέθους (χωρίς διοξίνες), προσθέτετε λίγο φανταστικό βούτυρο (χωρίς λιπαρά), 1 φανταστικό φύλλο δάφνης από τις δάφνες σας, και τα ρίχνετε σε μια φανταστική κατσαρόλα με καπάκι. Τοποθετείτε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις αρχίσει να λιώνει βάζετε το αλατοπίπερο και τις φωνές. Σερβίρετε ο καθένας μόνος του.

 

Καλή επιτυχία, καλή εβδομάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.